Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Nehoda uzavřela dálnici D5! Na místě musel přistávat vrtulník

03.06.2015 10:43

Vážná nehoda kamionu a osobního auta zastavila v úterý odpoledne provoz na dálnici D5. Pro těžce zraněného spolujezdce musel letět vrtulník Letecké záchranné služby. Podívejte se na fotky z místa.

2.6.2015 DN 146.km D5 (2)

Vážná dopravní nehoda se v úterý odpoledne odehrála na dálnici D5 těsně za hranicemi směrem na Plzeň. Zatímco kamion žádná větší poškození neměl, osobní auto je na odpis. Právě v osobním autě došlo k těžkému poranění spolujezdce, pro kterého musel letět vrtulník.

K nehodě došlo kolem půl čtvrté odpoledne a následný zásah uzavřel dálnici na zhruba hodinu. K nehodě došlo těsně za hranicemi směrem na Plzeň.

"Při příjezdu jednotek HZS Tachov a SDH Stříbro byla již dálnice uzavřena SSÚD a o vážně poraněného spolujezdce z osobního auta pečovala Zdravotnická záchranná služba a Letecká záchranná služba. Hasiči opatřili vozidla proti požáru a po stabilizaci pacienta pomohli s jeho transportem do vrtulníku," komentovala muvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Nikdo další při nehodě zranění neutrpěl. Přesné příčiny nehody jsou stále v šetření. "Provoz na dálnici byl obnoven jedním jízdním
pruhem krátce před půl pátou hodinou odpoledne,"
uzavřela mluvčí hasičů.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte