Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Noční požár v rodinném domě na Klatovsku. Mladá rodina skončila v nemocnici - FOTKY

13.03.2024 9:34

V úterý 12. března v 23:51 došlo k požáru v rodinném domě na Klatovsku. Na místě zasahovaly všechny záchranné složky.

požár domu Klatovsko_0324_HZSPK (4)
požár domu Klatovsko_0324_HZSPK (4)požár domu Klatovsko_0324_HZSPK (2)požár domu Klatovsko_0324_HZSPK (1)požár domu Klatovsko_0324_HZSPK (3)

„U Slavošovic na Klatovsku došlo v rodinném domku k požáru potravin na plotně. Oheň zasáhl i skříňku nad kuchyňskou linkou. Čtyři osoby se evakuovaly před naším příjezdem a skončily v péči Zdravotnické záchranné služby,“ informoval o požáru Petr Poncar, mluvčí hasičů.

Na místo spolu s hasiči dorazila i policie. „Na místo se dostavila hlídka OOP Klatovy, psovod se služebním psem a policisté z výjezdové skupiny služby kriminální policie a vyšetřování Územního odboru Klatovy. Na místě byl přítomný i vyšetřovatel Hasičského záchranného sboru, se kterým policisté spolupracují,“ uvedla Iva Vršecká, mluvčí policie.

Dům byl silně zakouřen. Rodina skončila v nemocnici. „Záchranáři z místa transportovali všechny evakuované osoby. Jedná se o muže ročník 1993, ženu ročník 1996 a dvě děti 4 a 2 roky. Všichni byli transportováni do Klatovské nemocnice po nadýchaní kouřových zplodin k dalšímu vyšetření,“ uvedla Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

„Příčina a okolnosti požáru jsou předmětem dalšího šetření, jedna z vyšetřovacích verzí je technická závada na elektroinstalaci,“ dodala mluvčí policie. „Škoda byla stanovena na 500 tisíc korun,“ doplnil mluvčí hasičů.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství