QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Chodci přebíhají zavřené přechody na Karlovarské! Hlídají je strážníci - FOTKY

14.03.2019 9:02

Počkozené semafory na křižovatce Karlovarská - Bolevecká v Plzni dál komplikují provoz. Problémy dělají i chodci, kteří přebíhají uzavřené přechody. Kdy bude semafor opět v provozu?

1
123

Opravy totálně zdevastovaného semaforu na křižovatce Karlovarská - Bolevecká v Plzni pokračují podle plánu. V dopravě situace ale stále dělá komplikace. 

Městská policie v současné době řeší hazard chodců, kteří přebíhají uzavřený přechod. Na místě tak situaci moniturují strážníci. "Strážníci městské policie preventivně dohlíží na oba uzavřené přechody pro chodce vedoucí k tramvajové zastávce linek 1 a 4 " Pod Záhorskem". Z hlediska bezpečnosti by měli cestující místo přechodů využít podchodu," informovala městská policie.

Opravy semaforů by měly být hotové v termínu, který Správa veřejného statku města Plzně avizovala. "Předpokádáme, že opravy budou dokončené v průběhu příštího týdne. Je to závislé na dodávce dílů postavení a nakonfigurování řadiče," vysvětluje Josef Brůha,vedoucí oddělení dopravních průzkumů a světelné signalizace Správy veřejného statku města Plzně.

Semafory byly poškozené přesně před týdnem při noční nehodě. Podrobnosti se dočtete v článku zde.

FOTO: Městská policie Plzeň  

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24