Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Vandalové v Rokycanech poškodili výzdobu v květináčích. Město hledá viníky

24.04.2024 9:01

K nepochopitelnému činu došlo o uplynulém víkendu. Na kamerových záznamech není pachatelům vidět do obličeje. Město žádá o pomoc veřejnost.

vandal květináče_0424_město Rokycany (3)
vandal květináče_0424_město Rokycany (3)vandal květináče_0424_město Rokycany (1)vandal květináče_0424_město Rokycany (2)vandal květináče_0424_město Rokycany (4)vandal květináče_0424_město Rokycany (5)vandal květináče_0424_město Rokycany

"O sobotní noci 20. 4. 2024 dva pachatelé poničili jarní výzdobu města umístěnou v květináčích na parkovišti u Základní školy ulice Míru. Dle kamerových záznamů se jedná o 2 pachatele, kteří přišli zcela záměrně ke květináčům ve 21.59 hodin, poničili květiny a ve 22.03 hodin odešli zpět pravděpodobně i s některými rostlinami směrem ke kašně u školy k ulici Komenského," uvedlo město Rokycany na sociálních sítích.

Na kamerových záznamech není pachatelům vidět do obličeje. "Zároveň se kolem 22. hodiny pohybovali v daném prostoru další osoby, v inkriminovaný čas projíždělo místem také osobní vozidlo, které následně zaparkovalo poblíž rohu parkoviště vedle bílého dodávkového vozu směrem k budově obchodního domu Žďár," říká mluvčí města.

"Žádáme občany a řidiče, pokud se stali svědky dané události, aby se obrátili na Městskou policii Rokycany (telefon 156, služebna: Masarykovo náměstí 1). Děkujeme všem za spolupráci," dodala mluvčí.

Není to poprvé, co se město potýká s ničením výzdoby města. Na začátku dubna zmizela z květináče v ulici Palackého zasazená vrba. Městská policie Rokycany dohledala dle kamerových záznamů pachatelku a uložila jí blokovou pokutu.

Foto město Rokycany

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT