Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Přípravný výbor vydal pro Plzeňany noviny k místnímu referendu

07.01.2013 14:59

Noviny byly vydány díky příspěvkům občanů Plzně také díky sponzorům. Noviny teď poputují do všech poštovních schránek plzeňských domácností.

ano pro plzeň

Celkem 70 tisíc kusů novin se vytisklo a bude rozneseno mezi občany Plzně. Největším sponzorem této kampaně byli samotní občané města Plzně, ale také občanské sdružení Kontrolní skupina, která dar od lidí zdvojnásobila.

„Díky stovkám drobných dárců, kteří do dnešního dne přispěli celkem částkou téměř 140 000 korun, jsme mohli vydat zvláštní noviny, a zaplatit jejich roznos do všech schránek v Plzni. V novinách Plzeňané najdou kromě článků přípravného výboru především články architektů Petra Domanického, Marka Siváka či Miloslava Hrubce. Stejně tak se mohou dozvědět, jakým způsobem se chová společnost Amádeus v Ostravě nebo kdo pro ni připravuje PR kampaň před místním referendem v Plzni,“ říká Martin Marek, mluvčí Přípravného výboru.

V posledním týdnu před referendem chystá dále Přípravný výbor ještě několik akcí. Mezi nimi je například pondělní flash mob na plzeňském náměstí, úterní veřejná debata a závěrečný koncert ANO pro Plzeň!, který se uskuteční ve čtvrtek v Plzeňském klubu Anděl.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
PK právník pracovní místo
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství