QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Cyklista odešel od dopravní nehody, policisté po něm pátrají

19.11.2020 10:30

Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody osobního auta a cyklisty, ke které došlo na křižovatce mezi obcemi Domažlice a Kdyně.

OA x Kdyně1
OA x KdyněOA x Kdyně1OA x Kdyně2

Ke střetu došlo v pondělí 9. listopadu v 06:50 hodin na křižovatce silnice I. třídy č. 22 a ulice Masarykova mezi obcemi Domažlice a Kdyně u čerpací stanice Shell.

Na místě došlo k srážce osobního auta s cyklistou, který ale s řidičem nesepsal záznam o nehodě a odešel. "Neznámý cyklista jel na jízdním kole ve směru jízdy od čerpací stanice k firmě AG Domažlice. Nerespektoval svislou dopravní značku Dej přednost v jízdě a nedal přednost v jízdě osobnímu vozidlu  Škoda Octavia, jehož řidič jel po hlavní pozemní komunikaci od Domažlic na Kdyni," uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová důvod střetu.

Po střetu ale cyklista odešel směrem na Domažlice, s řidičem osobního vozu nesepsal záznam o dopravní nehodě a neprokázal mu svoji totožnost.
Dagmar Brožová prosí všechny, kteří by mohli k nehodě poskytnout více informací, o součinnost. "Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158."

Fotky: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24