Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Již potřinácté otevře křimický zámecký park své brány

28.05.2013 21:54

Zámecké divadelní slavnosti nebudou v Křimicích chybět ani letos. Divadelní spolek Jezírko představí Večer tříkrálový jako velkohru pod širým nebem se světelnými a pyrotechnickými efekty.

Zámecké divadelní slavnosti nebudou chybět ani v letošním roce, kdy křimický zámecký park otevře své brány již potřinácté.

Poprvé se park otevřel divadlu a umění v roce 2001, kdy zde ochotníci sehráli Shakespearovu komedii Sen noci svatojánské. Od té doby tato hra v Křimicích nikdy nechyběla. Letos to bude poprvé, co se na programu neobjeví. Milovníci Shakespearova talentu však litovat nemusí. Nahradí ji jedna z jeho nejlepších komedií: Večer tříkrálový. Silný příběh dvojčat ztracených v bouři, plný lásky, touhy a vášně skvěle vyvážené bolestí a smutkem.

Divadelní spolek Jezírko představí Večer tříkrálový jako velkohru pod širým nebem se světelnými a pyrotechnickými efekty, podmanivou hudbou skupiny Evanescence, zpěvy, scénickým tancem a prvky stínohry.

"Diváky čekají dvě premiéry, první obsazení si zahraje v pátek 31. května a druhé o den později, 1. června. Celkem se do hry zapojila více než třicítka herců," uvedla režisérka hry Michaela Kunešová.

Hrát se bude i v dešti. "Pokud se počasí do té doby prostě nevyprší, přesuneme představení do sálu křimických Sokolů, který se nachází v blízkosti parku. Diváci by tak sice přišli o pyrotechnické efekty a romantické prostředí zámecké zahrady, ale věřím, že příběh i jeho pojetí je natolik silné, že dokáže zaujmout i na jevišti," doplnila vedoucí souboru Andrea Zápotocká.

FOTO: www.jezirko.info

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte