Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Motorkář havaroval na mopedu Jawa Stadion! Letěl pro něj vrtulník - FOTKY

08.08.2016 11:16

Vážným zraněním skončila jízda 47letého muže na střičkém mopedu Jawa Stadion. Muž nepřizpůsobil rychlost a nezvládl průjezd zatáčkou. Do nemocnice ho transportoval vrtulník.

ViewImage.aspx
2345ViewImage.aspx

K nehodě došlo o víkendu v Holýšově na Domažlicku na silnici z bývalých kasáren do části Nový Dvůr. Motorkář na mopedu podle všeho nevybral zatáčku. Nehodu dál šetří dopravní policisté.

Složky integrovaného záchranného systému musely v sobotu odpoledne vyrážet k zásahu do Holýšova na Domažlicku. "Sedmačtyřicetiletý řidič mopedu tovární značky Jawa Stadion, jedoucí ve směru z průmyslové části bývalých kasáren do místní části Nový Dvůr, při průjezdu levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla, povětrnostním podmínkám a jiným okolnostem, které je možno předvídat, vjel vpravo mimo komunikaci, kde následně havaroval. Motocyklista utrpěl zranění, se kterými byl letecky transportován do nemocnice v Plzni," řekla k nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová.

Vzhledem ke zdravotnímu stavu muže nemohki policisté na místě provést dechovou zkoušku, na výsledky krevních testů se teprve čeká, takže zatím není jasné, jestli byl muž během jízdy na mopedu střízlivý. Každopádně vyšetřování nehody stále není uzavřené a dopravní policisté se všemi okolnostmi nadále zabývají.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství