Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Autu na LPG přímo na čerpací stanici explodovala kapota! FOTKY

26.03.2015 7:03

Pořádné vzrušení zažili na čerpací stanici v Plzni na Rokycanské ve středu večer. Jednomu z aut na LPG pohon explodovala kapota těsně po tom, co majitel doplnil palivo. Podívejte se na fotky z místa.

FOTO_krimi-plzen (3)

Pořádný šok zažila posádka auta, která ve středu večer doplňovala palivo na plynové čerpací stanici v Plzni na Rokycanské. Těsně po doplnění autu totiž explodovala kapota. Naštěstí se nikomu nic nestalo, rána z výbuchu ale byla slyšet poměrně daleko. Následný požár se podařilo uhasit ještě před příjezdem hasičů.

K události došlo kolem osmé hodiny ve středu večer na čerpací stanici na Rokycanské. Řidič auta na LPG doplnil palivo, následně ve chvíli, kdy chtěl odjet, ozvala se rána a během chvíle z kapoty vyšlehly plameny. Podle všeho explodoval plyn nahromaděný pod kapotou.

Posádce auta se nicméně naštěstí nic nestalo a nedošlo ani ke zranění jiných osob na čerpací stanici. Požár vozu se dokonce podařilo včas zlikvidovat. Nicméně na místo i tak vyrazili hasiči.

"Hasiči z požární stanice Střed vyjeli na Doubravku k požáru osobního auta na LPG pohon. Požár byl uhašen před příjezdem jednotky. Požár napáchal škody předběžně za 10 tisíc korun, uchráněné hodnoty se odhadují na 80 tisíc," doplnila k události mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

FOTO: www.krimi-plzen.cz
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte