QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Další požár! U Hracholusek hořela chata - FOTKY

13.01.2021 17:32     13.01.2021 18:44

Ve středu 13. ledna už hasiči v kraji vyjížděli k několika požárům, hořelo v Plzni i na Klatovsku. Pozdě odpoledne hasiči vyjížděli k přehradě Hracholusky, požár vypukl v jedné z chatek v Úlicích.

pozar chata1
chata pozarpozar chata1pozar chata2

Jednalo se už o čtvrtý středeční požár. Brzy ráno vyjížděli hasiči do Dolan, kde hořelo ve sklepě rodinného domu. Před 13. hodinou vypukl požár na Klatovsku ve Strašíně, po 13. hodině hořel pokoj v jedné bytové jednotce čtyřpodlažního domu v Plzni. K požáru chatky vyjížděli hasiči před 17. hodinou.

"Jednotky z Nýřan, Pňovan, Kozolup, Bdeněvsi a Města Touškova zasahují u požáru chaty nedaleko přehrady Hracholusky. Z chaty jsme vynesli dvě propan butanové lahve a křovinořez. Požár je bez zranění osob," uvedl podrobnosti mluvčí hasičů Petr Poncar.

Ve středu hasiči vyjížděli také k požáru v Plzni. Požár vypukl odpoledne ve čtyřpatrovém domě v ulici Pod Švabinami. Více jsme psali zde.

Další požár likvidovali hasiči na Klatovsku, ve Strašíně hořel rodinný dům. Požár zničil celou střechu a půdu domu a vznikla škoda dva miliony korun. Více zde.

foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24