Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni se chystá pouť u sv.Jiří! Poprvé se rozjede v pátek

12.04.2016 10:01

Louky u sv.Jiří na Doubravce v Plzni už obsadily kolotoče, chystá se tradiční největší pouť v západočeské metropoli. Odstartuje v pátek 15. dubna. Přinášíme podrobnosti.

Mateřinky obsadily pouť u Jiřího_QAP_foto (22)

Na loukách u svatého Jiří na Doubravce v Plzni už se chystá jedna z vůbec největších poutí na západě Čech. Pouť u Jiřího každoročně láká hlavně rodiny s dětmi nejen z Plzně, ale i ze širokého okolí. Letos nabídne přes padesátku atrakcí, ceny zůstávají stejné.

Pořadatelé už v současné době chystají zázemí i atrakce pro jednu z nejoblíbenějších poutí v regionu. Pouť u svatého Jiří bude letos probíhat od 15. do 24. dubna. "Otevřeno budeme mít ve všední dny od 14 hodin, o víkendech od 10 hodin a otevřeno bude podle zájmu návštěvníků, nejdéle zhruba do 20 hodin," říká organizátor Vlastimil Lagron.

Na loukách se tak už v pátek rozjede víc jak padesátka atrakcí. "Jsou to nejmodernější atrakce v republice. V pátek budeme mít otevřeno už dopoledne, ale jen pro děti z doubraveckých mateřských škol," dodává Vlastimil Lagron.

Ceny atrakcí zůstávají stejné jako v loňském roce, ty nejlevnější začínají na ceně 30 korun za atrakci. Vrcholem bude příští víkend 23. až 24. dubna, kdy bude navíc v neděli probíhat i tradiční poutní mše v kostele sv.Jiří od 9 hodin ráno.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT