Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Zuřivec s tyčí útočil v centru Plzně! Hrozí mu vězení

27.09.2014 8:33

Jako smyslů zbavený  řádil v centru Plzně 35letý muž, který si na pomoc vzal kovovou tyč. Nejdřív zaútočil na výlohu a následně pak i na projíždějící auta. Hrozí mu dva roky vězení.

Petr Vlček čeká na verdikt ohledně vazby_QAP foto (2)

Pořádnou spoušť po sobě zanechal 35letý muž v centru Plzně, který řádil v ulicích jak smyslů zbavený. K demolování si vzal na pomoc kovou tyč a skutečně se nijak neostýchal. Po tom, co zdemoloval jednu výlohu, vrhl se na projíždějící auta.

Řádění 35letého vyděsilo kolemjdoucí v centru Plzně opravdu hodně. Zvuk řinčení skla se nejprvě rozlehl Škroupovou ulicí, následně pak agresivec vyrazil do sadového okruhu. "Muž nejdříve úmyslně rozbil kovovou tyčí skleněnou výlohu jedné firmy sídlící v Plzni  ve Škroupově ulici. V okamžiku, kdy spatřil svědka události, který sedíc ve svém zaparkovaném voze chtěl telefonem přivolat policii, k tomuto přistoupil a tyčí udeřil do pravých předních dveří vozu," popsala začátek řádění mluvčí policie Hana Štefflová.

Následoval "výlet" do sadů. "Poté pokračoval do Kopeckého sadů, kde na křižovatce s ulicí Goethova k překvapení kolemjdoucích a řidičů místem projíždějících skočil do vozovky pod kola osobního vozu tovární značky Audi A6. 33letý řidič však naštěstí pohotově zareagoval a svou okamžitou reakcí zamezil srážce s pachatelem.  Toho však ani tato situace nezastavila a nezastrašila a začal výhrůžně před šoférovým vozem máchat železnou tyčí," popsala další útok mluvčí policie.

Naštěstí v tu chvíli už na místo dorazili přivolaní policisté a zuřivého útočníka zadrželi. Teď mu hrozí i několik let ve vězení. "Jeho jednání bylo kvalifikováno jako přečin výtržnictví, za který mu může být uložen trest odnětí svobody v délce trvání až dva roky," uzavírá Hana Štefflová.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte