Divadelní nadšenci se mohou těšit na muzikál Elizabeth

28.09.2019 13:34

Soubor muzikálu plzeňského DJKT zařadí na svůj repertoár celosvětově uznávaný muzikál, vyprávějící příběh rakouské císařovny Alžběty, zvané Sisi. Na představení se můžete těšit od začátku prosince.

Od prosince se muzikálový souboru Divadla Josefa Kajetána v Plzni bude moct pyšnit novým představením. Jedná se o celosvětově známý a hlavně uznávaný muzikál Elisabeth, jehož autoři jsou prestižní evropští tvůrci Michael Kunzeh a Sylvester Levay.

Dílo představuje životní osudy císařovny Alžběty, kterou většina lidské populace zná pod přezdívkou Sisi. Muzikál je plný protikladů, prolíná se zde láska s nenávistí a nebude chybět ani radost versus smrt. 

Do nelehký hlavních rolí byly po konkurzech obsazeny sólistka muzikálového souboru Soňa Hanzlíčková Borková a hostující muzikálová a operní zpěvačka Michaela Gemrotová. V dalších rolích budou k vidění Pavel Režný v alternaci s hostujícím Janem Křížem. Dále se diváci mohou těšit na Lukáše Ondruše, Martina Holce, Jozefa Hruškoce, Venuši Zaoralovou Dvořákovou, Renátu Podlipskou či Jana Ježeka v alternaci s Romanem Krebsem.

Česká premiéra představení muzikálu Elisabeth je naplánovaná na 30.  listopadu 2019 na Nové scéně DJKT. Na první reprízy se divadelní nadšenci mohou tešit už ve dnech 7., 27. a 28. prosince 2019.

 

FOTO: DJKT

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24