Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Dopravní nehoda na Tachovsku má tragické následky

17.03.2024 18:16

V neděli 17. března došlo v odpoledních hodinách k vážně dopravní nehodě. Srážka dvou osobních vozidel má tragické následky.

Vrtulník

K vážné dopravní nehodě dvou osobních automobilů došlo na silnici II/199 mezi Tachovem a Trnovou. 

“Dle prvotních informací jel řidič (ročník 1936) s vozidlem Kia od obce Pernolec a zřejmě na křižovatce nedal přednost v jízdě vozidlu BMW jedoucí po hlavní komunikaci, které řídil řidič (ročník 1966),” uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

Při srážce vozidel utrpěli zranění oba řidiči, spolujezdec z vozidla BMW (ročník 1991). Spolejedoucí žena (ročník 1954) z vozidla Kia utrpěla zranění, kterým na místě podlehla. 

“Záchranáři na místě ošetřili muže ročník 1966 a muže ročník 1991, oba se středně těžkými zraněními transportováni na akutní příjem Fn-Lochotín. Z druhého automobilu byl řidič (ročník 1936), který utrpěl vážná zranění, při vědomí transportován cestou Lzs na emergency Fn-Lochotín. Žena (ročník 1954) na místě spolujezdkyně utrpěla velmi vážná zranění. Na místě u ní byla dvě desítky minut prováděna kardio-pulmonálni resuscitace. Přes veškeré úsilí záchranářů na místě, se již nepovedlo obnovit životní funkce zraněné a lékařka konstatovala úmrtí na místě,” uvedla Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

Na místo byl přivolán koroner a u zemřelé byla nařízena soudní pitva. “Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají kriminalisté z územního odboru Tachov,” dodala mluvčí policie.

Foto ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT