Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Reprezentace vyrazí do Kodaně

06.09.2012 14:55

Česká fotbalová reprezentace vyrazí do Kodaně, kde se v sobotu 8. září utká s výběrem Dánska. Opět nechybí v týmu Michala Bílka ani viktoriáni současní či bývalí. Chybět bude Dan Kolář.

Kvalifikační zápas o účast na mistrovstvá v Brazílii 2014 čeká fotbalový výběr trenéra Bílka. Hrát se bude v sobotu 8. září v Kodani. Chybět nebudou ani tentokrát viktoriáni.Trenér se ale potýká s velkou marodkou.

Trenér Michal Bílek i tentokrát povolal do národního týmu viktoriány. Kromě exhráčů jako jsou Jiráček, Rezek, Petržela nebo brankář Čech, nechybí ani ti současní hráči FC Viktoria Plzeň. Nominováni byli Vláďa Darida, David Limberský a František Rajtoral. Chybět bude zraněný Dan Kolář, který čeká na operaci po zranění v zápase s Ukrajinou.

Chybět dále bude zraněný exviktoriá Václav Pilař. naopak pohmožděný nárt Petra Jiráčka by už měl být v pořádku, ve středu 5. září už absolvoval trénink s reprezentací.

Trenér Bílek si do výběru pozval dva nováčky, protože zřejmě stále si neví rady s produktivitou týmu. Posilami jsou dva mladí forvardi Václav Kadlec a Matěj Vydra.

Dánsko - ČR sobota 8 září

Hned další týden, 11. září v úterý, má před sebou český výběr přátelské utkání s Finskem, které se odehraje v Teplicích.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství