Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

22.05.2024 20:15

Osobní auto se střetlo s cyklistou v centru Klatov

Záchranná služba transportovala cyklistu do nemocnice se středně těžkým zraněním

Vejprnická pouť se neobešla bez rvačky! Útočník se vyřádil i na policistech

27.04.2015 16:08

Pouť ve Vejprnicích u Plzně se neobešla bez zásahu policie. Hlídka musela krotit rozběsněného muže, který na pouti napadl teprve 17letého mladíka. Teenager skončil v péči lékařů.
 

Soud rozhoduje o vazbě obviněného z kyselinového útoku_QAP_foto (6)

Vejprnická pouť se neobešla bez zásahu policie. Hlídka zasahovala přímo na pouti kvůli rozzuřenému muži, který napadl 17letého mladíka. V podstatě bezdůvodně ho zbil a dokonce do něj kopal, když už ležel na zemi. Agresivní muž se následně vyřádil i na policistech, jednoho z nich dokonce napadl.

K surovému útoku došlo přímo během pouti ve Vejprnicích. Jeden z návštěvníků napadl teenagera, který byl na pouti se svými známými. Útok byl tak silný, že se mladík rozhodl utéct. To mu ale nepomohlo. Zuřivec ho dostihl po několika metrech a zaútočil znovu. Dokonce tak brutálně, že do mladíka i kopal, když upadl na zem. 

"Tohoto jednání se měl dopustit 30letý muž z Tlučné, který nejprve slovně a poté opakovaně fyzicky napadl 17letého mladíka, který při napadení utrpěl zranění, která si vyžádala lékařské ošetření. Na místo ihned přijeli policisté, kteří byli ze strany 30letého muže nejprve slovně a poté i fyzicky napadeni. Hlídka muže na místě zadržela a přiložila mu služební pouta," potvrdil mluvčí policie Jan Koželuh. 

Jenomže to muže rozčílilo ještě víc a začal v autě kopat do oken i do střechy. Na policisty mimo jiné plival a jednomu z nich dokonce hrozil likvidací. Nakonec ho i pokopal. "Hlídka muže převezla na své obvodní oddělení policie k provedení dalších procesních úkonů, kde zadržený muž ve svém jednání neustál a pokračoval v osobních výhružkách na jednoho z policistů, kterého i fyzicky napadl. Muž byl již mimo jiné odsouzen za spáchání trestného činu výtržnictví. Policisté se případem dále zabývají," doplnil policejní mluvčí.

Celé řádění policie řeší nejen jako výtržnictví, ale také jako násilí proti úřední osobě a vyhrožování s cílem působit na úřední osobu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT