Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.05.2024 20:44

Vážná dopravní nehoda u obce Holovousy na severním Plzeňsku

Na místo letěl vrtulník! Zasahují všechny složky IZS

Becher´klub byl na komicích. Podnikatele bavili Miloš Knorr, En. Dru a Lumír Tuček

03.03.2015 10:23

Podnikatelé z Becher´klubu si užili show Komici s.r.o. Do Plzně přijeli s Michalem Knorem také Lumír Tuček a mistr republiky v beatboxu En. Dru. Přinášíme fotky.

Becher klub Komici (10)
Becher klub Komici (2)Becher klub Komici (3)Becher klub Komici (4)Becher klub Komici (5)Becher klub Komici (6)Becher klub Komici (7)Becher klub Komici (8)Becher klub Komici (9)Becher klub Komici (10)Becher klub Komici (11)Becher klub Komici (12)Becher klub Komici (13)Becher klub Komici (14)Becher klub Komici (15)Becher klub Komici (16)Becher klub Komici (17)Becher klub Komici (18)Becher klub Komici (19)Becher klub Komici (20)Becher klub Komici (21)Becher klub Komici (22)Becher klub Komici (23)Becher klub Komici (24)Becher klub Komici (25)Becher klub Komici (26)Becher klub Komici (27)Becher klub Komici (1)

Také na kulturní vlně jede v tomto roce plzeňský podnikatelský klub Becher´klub. Druhé letošní setkání se točilo kolem divadla, i když tak trochu neobvyklého. Podnikatelé vyrazili na show KOMICI s.r.o. Do Plzně přijeli ti nejlepší z pořadu Na Stojáka Miloš Knor, En. Dru a Lumír Tuček.

Setkání se konalo v posledním únorovém týdnu v klubu Buena Vista. Celým pořadem provázel Miloš Knor, který si dal za cíl na počátku představení publikum naučit pořádně tleskat, nacvičoval s návštěvníky jásot, aplausy a ženy vybízel k tomu, aby házely na podium při představení podprsenky. Zkrátka kulisa velké show byla hned na začátku.

Do Plzně kromě Miloše Knora přijeli i Lumír Tuček a En. Dru. Exceloval hlavně Ondra Havlík alias En. Dru, který zaujal skvělou beatboxovou show. Aby také ne. En. Dru patří v Čechách mezi nejlepší v tomto oboru, je dvojnásobným mistrem ČR v beatboxu a vyhrál i prestižní soutěž v Evropě - 1st Marathon beatbox battle. 

Komici skvěle zapojili do programu také publikum, o zábavu a komické scénky nebyla po celý večer nouze. Některým členům jako například Martinovi Kotýkovi z firmy High Security tekly doslova slzy smíchem.

A nebyl by to pořádný Becher klub, aby se neprohýbaly stoly. Také zde nechyběl bohatý raut plný dobrého jídla.

Foto: Becher´klub

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství