Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Wimbledonská vítězka Markéta Vondroušová ukáže Plzeňanům svoji trofej

26.07.2023 14:22

FC Viktorii Plzeň čeká první domácí zápas sezony, jedná se o předkolo Konferenční ligy, ve kterém vyzve FC Drita. Spolu s fanoušky bude na stadionu i tenistka Markéta Vondroušová, která s sebou přiveze i svoji nejcennější trofej.

vondroušová_FCVP

„Ve čtvrtek nás čeká sváteční evropský večer v rámci předkola Konferenční ligy. Na první domácí zápas sezony nás dorazí podpořit i Markéta Vondroušová a přinese vám ukázat i nejcennější trofej, kterou si v Londýně vybojovala. Viktoriáni, přijďte na fotbal, a navíc zatleskat wimbledonské vítězce,“ láká fanoušky FC Viktoria Plzeň.

Markéta Vondroušová před pár dny poprvé v historii dokázala coby nenasazená hráčka dojít až do wimbledonského finále, zvítězit a nesmazatelně se tak zapsat do tenisové historie. A ve čtvrtek 27. července dorazí tato velká fanynka Viktorky pozdravit viktoriány přímo do Doosan Areny a podpořit fotbalisty v boji o postup.

„Určitě přijdu a budu fandit. Doufám, že přijde hodně fanoušků,“ vzkazuje Markéta všem viktoriánům. „Společně pak wimbledonské vítězce budeme moci zatleskat přímo zápasem, který začíná v 19:00,“ uvádí FCVP.

„Markétě patří obrovská gratulace, její tažení Wimbledonem jsme s klukama sledovali a drželi palce. Je pro nás ctí, že nám ve čtvrtek přijde fandit, moc si toho vážíme," řekl za viktoriánskou kabinu gólman Jindra Staněk.

Permanentkáři mají na utkání vstup zdarma. Posledních pár vstupenek na zápas FC Viktoria Plzeň – FC Drita naleznete ZDE.

Foto FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT