Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Školní rok v Plzni přivítá populární soubor Andílci! A to hned dvakrát

05.09.2016 7:59

Populární plzeňský pěvecký sbor Andílci vystoupí v tomto týdnu hned dvakrát, aby přivítal spolu s dětmi nový školní rok. Představí v parku U Bazénu, pak na Vinicích.

Andilci_-_Hura_na_prazdniny_9.6.2016_-_1._cast_058

Nový školní rok vstupuje už do druhého týdne a kolotoč se rozebíhá naplno. I tak si ale děti mohou ještě užít zábavné akce spojené s vítáním začátku školy. Hned dvě proběhnou v tomto týdnu na prvním plzeňském obvodě a v obou případech budou školní rok děti vítat s oblíbeným souborem Andílci.

První z akcí se odehraje ve čtvrtek 8. září v parku U Bazénu, kde proběhne tradiční "Hurá do školy s Andílky". "Zazpívají Andílci ve všech seskupeních, na děti čekají soutěže o ceny, můžete vidět i drezuru pejsků. Akce s názvem Hurá do školy začíná v parku U Bazénu v 17 hodin," láká první plzeňský obvod.

Kdo by nestihnul vyrazit ve čtvrtek k bazénu na Lochotíně, může se na podobnou akci těšit ještě v sobotu 10. září. To se bude vítání školního roku odehrávat na louce za 7. základní školou u křižovatky Sedlecká - Brněnská na Vinicích. Také tam bude připravený podobný program. Chybět nebudou dětské soutěže, diskotéka, ukázky drezury pejsků, dorazí i hasiči a odpoledne bude samozřejmě především plné vystoupení pěveckého souboru. Na Vinicích se bude školní rok vítat v sobotu od 13 do 16 hodin.

FOTO: Milan Svoboda

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte