QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dvojice útočníků přepadla muže v parku! Policie shání svědky

30.04.2019 8:01

Policie aktuálně shání svědky přepadení, ke kterému došlo před několika dny v jednom z klatovských parků. Dvojice útočníků tam přepadla muže a ležícího na zemi ho okradla.

foto-qap-cz (37)

Klatovská kriminálka se od minulého týdne zabývá přepadením, ke kterému došlo ve čtvrtek v parku Pod Valy. Dvojice neznámých útočníků si vyhledla muže, který parkem procházel.

"V parku Pod Valy dva neznámí pachatelé přepadli poškozeného ve čtvrtek 25. dubna letošního roku po třiadvacáté hodině. Pachatelé povalili poškozeného na zem, strhli mu ze zad batoh, který následně odcizili a z místa utekli. Muž měl v batohu různé osobní věci i platební kartu peněžního ústavu," popisuje mluvčí policie Dana Ladmanová.

Policie celou událost šetří jako loupež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Nyní shání svědky, kteří by pomohli. "Policisté hledají případné svědky loupežného přepadení, aby podali jakékoli informace na obvodní oddělení v Klatovech číslo telefonu 974 334 651 nebo prostřednictvím e-mailu kt.oop.klatovy@pcr.cz," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24