Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Školní výlet skončil těžkým úrazem studentky

28.06.2011 8:49

Studenti plzeňského gymnázia zažili na školním výletě ve Lhotě u Plzně těžký šok. Jejich spolužačka se zranila na motokáře, která ji skalpovala za přihlížení ostatních. K tomu má ještě dívka úraz páteře. Policie zajistila motokáru a případ vyšetřuje.

K nehodě došlo na školním výletě třídy jednoho plzeňského gymnázia. Studenti si vyrazili na projížďku na motokáry v Plzni - Lhotě. Jedna studentka ale přišla o skalp a ještě má úraz páteře.

Zatím to vypadá, že studentka ztratila ochrannou helmu při jízdě na motokáře a dlouhé vlasy se zamotaly do vozítka a tím pádem došlo ke skalpování nešťastné dívky. Přivolaní záchranáři ještě k tomu konstatovali těžký úraz páteře.

Dívka je nyní hospitalizována na JIP plastické chirurgie v nemocnici Na Vinohradech v Praze, kam byla po prvotním ošetření převezena z plzeňské nemocnice.

Jak uvádí deník Právo, podle jeho informací se odtržený skalp zpátky neujal, a dívku tak zřejmě čeká celoživotní nošení paruky. Bližší informace o jejím zdravotním stavu sdělovat podle Práva nemocnice nemůže, protože nemá svolení rodiny.

Případ šetří policie. "V současné době probíhají výslechy svědků a všech, kteří na místě byli. Také čekáme na výsledky lékařské zprávy," uvedla mluvčí policistů Martina Korandová s tím, že policisté mají zajištěnou také motokáru, která se bude kontrolovat.

Ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT