Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Senioři mohou požádat o semínka marihuany

30.03.2010 8:38

Občanské sdružení Legalizace.cz hodlá na základě žádosti a čestného prohlášení posílat starým lidem semínka marihuany. Neobává se zneužití naopak prý pomohou lidem, pro které je tato rostlinka poslední nadějí v léčbě.

Občanské sdružení Legalizace.cz hodlá seniorům na základě žádosti s čestným prohlášením posílat semínka marihuany, aby si mohli sami pěstovat tuto často diskutovanou rostlinku a nemuseli tak shánět marihuanu na černém trhu. Koordinátorka akce za občanské sdružení Hana Gabrielová uvedla, že dlouhodobě roste zájem o tuto léčivku, protože přibývá lidí, pro které je její užívání poslední nadějí, když léky už nestačí.

Žádost musí obsahovat jméno, příjmení, datum narození a bydliště a také čestné prohlášení o tom, že žadatel bude rostlinku užívat výhradně k vlastní léčbě. Vyzvednout semínka na základě žádosti může za seniora i příbuzný či známý starší 18 ti let a to na základě čestného prohlášení.

Zneužití se sdružení nebojí a dodává, že každá léčivá bylina s sebou nese riziko zneužití a v případě této léčivky je riziko prý daleko nižší než u některých prodávaných léčiv.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte