Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie hledá dvě mladé dívky

07.03.2012 11:15

16letá Marta Mižigarová se v neděli 4. března nevrátila do dětského domova. Ze svého bydliště odešla koncem února také 18letá Aneta Kalábová. Policie po obou dívkách pátrá.

Policie ČR vyhlásila pátrání po 18leté Anetě Kalábové a 16leté Martě Mižigarové.

Aneta Kalábová, narozená 2. února 1994, žije trvale v Plzni v Prvomájové ulici 21. "Naposledy byla viděna dne v neděli 26. února v odpoledních hodinách, kdy odešla z domova a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu," uvedla mluvčí policie Simona Čejková s tím, že pohřešovaná je 155 až 157 centimetrů vysoká, hubené postavy. "Má modré oči a středně dlouhé rovné odbarvené hnědé vlasy, česané dozadu s pěšinkou uprostřed. V době odchodu měla na sobě tmavě modré přiléhavé džíny, bundu do pasu khaki barvy, s kožešinou, lebkou a růží na kapuce. Na nohou měla bílé botasky."

Marta Mižigarová, narozená 26. srpna 1995, žije trvale v Plzni v Koterovské ulici 83. "Pohřešovaná byla naposledy viděna v neděli 4. března v odpoledních hodinách, kdy odešla z víkendového pobytu zpět do dětského domova, kam nepřišla," uvedla mluvčí a dodala: "Dívka je 162 až 163 centimetrů vysoká, hubené postavy. Má hnědé oči a středně dlouhé vlnité vlasy hnědočerné barvy česané dozadu. V době odchodu měla na sobě světle modré džíny, černou zimní bundu s kožíškem a tmavě hnědý svetr. Na nohou měla černé boty značky Nike. S sebou měla černou kabelku."

Policie žádá všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoliv informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu jmenovaných, aby neprodleně podali zprávu na tísňovou linku Policie ČR 158.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
PK právník pracovní místo
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT