Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Kolony se tvořily na Karlovarské, opravoval se povrch na mostě Generála Pattona - aktuální FOTO

14.07.2014 13:41

V pondělí se tvořily kolony na Karlovarské směrem do centra. Opravoval se totiž povrch vozovky v úseku na mostě Generála Pattona. Máme pro vás fotky!

Kolony Karlovarská (1)
Kolony Karlovarská (1)Kolony Karlovarská (2)Kolony Karlovarská (3)Kolony Karlovarská (4)Kolony Karlovarská (5)Kolony Karlovarská (6)Kolony Karlovarská (7)

V pondělí dopoledne si opět ´užili´ v Plzni řidiči jedoucí z Lochotína do centra. Na mostě Generála Pattona se opravoval povrch vozovky a na Karlovarské se tak směrem do centra tvořily kolony.

Projet Plzní bývá často o nervy. Příjemná nebyla pro řidiče ani cesta z Lochotína do centra města v pondělí 14. července dopoledne. Kvůli opravám povrchu vozovky na mostě Generála Pattona se tvořily kolony, chvílemi byl průjezd celkem hladký a řidiči se zdrželi jen několik málo minut, v některých chvílích se ale kolony tvořily už od výjezdu na Vinice.

V současné době musí řidiči počítat v Plzni hned s několika omezeními. Nejvíce jich je samozřejmě kvůli rekonstrukcím v centru města, kde už se ale dopravní situace víceméně uklidnila. Zdá se, že se řidiči centru města snaží spíše vyhýbat a počáteční chaos už je pryč.

Až do středy nefungují také semafory na jedné z nejrušnějších plzeňských křižovatek U Jána. Tady ve špičce provoz řídí dopravní policie a průjezdy jsou zatím bez komplikací. Více čtěte zde.

foto: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte