Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Hokejisté Plzně vyzvou v odvetě Lugano! Musí dotáhnout ztrátu

11.10.2016 8:34

Hokejisté Plzně musí dotáhnout tříbrankový náskok švýcarského Lugana z prvního utkání. A do duelu půjdou opět s velkou posilou, na led se vrací Ryan Hollweg.

Plzeň - Lugano

V prvním utkání úvodního kola play-off Champions Hockey League plzeňští hokejisté neuspěli. Na ledě švýcarského Lugana nakonec prohráli poměrně vysoko 1:4. Doma tak mají, co dohánět.

"I když ten výsledek nehraje úplně pro nás, tak se o to chceme porvat a já doufám, že o ty tři góly vyhrajeme," říká před odvetou Dominik Kubalík.

Jenomže jednoduché to rozhodně nebude. Už první utkání jasně ukázalo, že kvality švýcarského soupeře jsou hodně vysoko. "Je to hodně dobrý soupeř, protože mají hodně šikovných hráčů. Hrajou kombinačně, není to ani v takové rychlosti, ale dávají si přesné přihrávky, umí si to dát i v přesilovkách, takže na to se musíme zaměřit, aby neměli tolik prostoru a znepříjemnit jim to," vyhlíží aktuálního soupeře Kubalík.

Švýcarský celek přijíždí do Plzně ovšem s jasným cílem. Hladkou výhru z úvodního kola si chce pohlídat a domácím nedat šanci. "Náš postoj je takový, že chceme v Plzni vyhrát, nesmíme se dostat do ztráty dvou branek, to by bylo příliš nebezpečné. Viděli jsme záznam jejich posledního utkání, ale nejdůležitější je, abychom se soustředili na naší hru, chceme v odvetě diktovat tempo hry. Aktuálně hrajeme dobře, tak není na místě žádný důvod, proč bychom neměli postoupit do dalšího kola,“ říká trenéra Lugana Doug Shedden.

Do úterního duelu už plzeňští hokejisté nastoupí i s velkou posilou v kádru. Po zdravotních problémech se vrací drsný muž týmu Ryan Hollweg.

Utkání HC Škoda Plzeň - HC Lugano se hraje v úterý 11. října od 18 hodin v Home Monitoring Aréně v Plzni.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT