Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Policisté zatkli dva olomoucké fanoušky

02.05.2012 19:40

Na středeční finále Poháru České pošty, které se hrálo v Doosan Areně v Plzni, nedorazili dva olomoučtí fanoušci. Museli je zatknout policisté. poničili totiž vlak!

a5

Bez konfliktů se neobešla cesta fanoušků, kteří přijeli do plzeňské Doosan Areny na finále Poháru České pošty. Dva mladíci skončili v rukou mužů zákona hned na nádraží.

Ve finále Poháru České pošty se utkala Sparta a Olomouc. Hned dva mladíci, fanoušci Olomouce, na zápas ale nedošli. "Policisté zadrželi dva mladíky ve věku 20 a 24 let z Olomoucka a v současné době oba mladíci jsou na obvodním oddělení, kde se řeší jejich přestupek," sdělila QAPu policejní mluvčí Martina Korandová. Oba mladíci totiž už před Plzní začali ničit zařízení speciálního vlaku z Olomouce. "Poničili zařízení vlaku, škoda byla vyčíselna na 3000 korun," upřesnila mluvčí. Mladíci mají na krku přestupek proti majetku.

Zbytek fanoušků Olomouce doprovodili policisté na místo dění, do Doosan Areny. Olomouckých přijelo zhruba 750 až 800. Sparťanských snad 11 aut a dva autobusy.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte