Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie hledá svědky nehody (23.08.2011 11:23:00)

23.08.2011 11:23

Policie žádá veřejnost o pomoc při vyšetřování dvou dopravních nehod, ke kterým došlo nedávno na Domažlicku. Jeden z řidičů nechal havarované auto v příkopu a utekl.

Domažličtí policisté hledají případné svědky dopravních nehod, ke kterým došlo v uplynulých dnech.

K dopravní nehodě Renaultu Clio došlo v době od 19. srpna od 18 hodin do 20. srpna do 07.49 hodin na silnici III. třídy č. 1831 mezi Blížejovem a Nahošicemi. "Nezjištěný řidič výše uvedeného vozidla jedoucí ve směru od Nahošic  nerespektoval svislou dopravní značku "Dvojitá zatáčka, první vpravo" a při projíždění pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla, předpokládanému stavebnímu a dopravně technickému stavu pozemní komunikace, povětrnostním podmínkám a jiným okolnostem, které je možno předvídat. Přejel s vozidlem do protisměru a následně sjel do levého silničního příkopu, kde havaroval," uvedla mluvčí domažlické policie Zdeňka Vogeltanzová s tím, že řidič od nehody utekl a auto nechal v příkopu. "Policie žádá veřejnost o pomoc v identifikaci řidiče výše uvedeného vozidla. Řidič mohl po dopravní nehodě odejít po silnici směrem na obec Blížejov."

K další nehodě došlo údajně v pondělí 22. srpna mezi 6. hodinou ranní a 16.15 v Domažlicích na místní komunikaci v ulici Klášterského před domem čp. 179. "Neznámý řidič nezjištěného vozidla při jízdě po místní komunikaci ve směru od Žižkovy ulice do Havlíčkovy zachytil o osobní automobil VW Golf zaparkovaný před domem čp. 179. S majitelem poškozeného osobního automobilu VW Golf nesepsal společný záznam o dopravní nehodě a z místa odjel," řekla Vogeltanzová s tím, že policie pátrá po neznámém řidiči nezjištěného vozidla modré barvy.

Jakékoliv poznatky ke dvěma výše uvedeným dopravním nehodám můžete sdělit na Policii ČR, Územní odbor Domažlice – dopravní inspektorát číslo telefonu 974 331 255 nebo na bezplatnou linku tísňového volání 158.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT