Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Případ mrtvého v Bukovci není u konce! Policie hledá svědky!

02.04.2015 13:10

Ani po víc jak dvou týdnech nezná policiei totožnost mrtvého muže, který se našel v Bukovci u náhon u řeky. Pomoct by mohli svědci. Zvláštním znakem muže byla řada tetování. Policie zveřejnila fotky!

Případ nálezu mrtvého muže v řece v Bukovci v Plzni stále ještě není u konce. Policie ani po víc jak dvou týdnech nezná totožnost mrtvého. Zatím je jen jisté, že na jeho smrti neměl podíl nikdo jiný. Policie nicméně teď zveřejnila fotografie, které by svědkům mohly svědkům napomoct ve ztotožnění mrtvého.

Tělo mladého muže se našlo v řece v Bukovci v polovině března odpoledne. Podrobnosti k nálezu najdete v článku zde. Policisté nicméně dál případ šetří. Stále není jasná totožnost zemřelého muže.

"Jednalo se o muže ve věku 20 až 30 let, střední postavy, výšky zhruba 175 centimetrů, měl tmavé až černé, krátce střižené vlasy, tmavé vousy a ve velmi špatném stavu horní řadu zubů. Nalezený byl oblečen do červeno-černé mikiny se žlutým pruhem, světle šedého svetru se zeleno-hnědými ornamenty, tmavé mikiny velikosti M, tmavé mikiny velikosti XL, tmavého trička s nápisem BAGELS and BROS a číslicí 86, tmavých džínů s koženým opaskem s kovovou přezkou a kostkovaných kraťasů s kapsami. Na levé noze měl obutu černou polobotku," popsala mluvčí policie Hana Štefflová.

Zvláštním znakem, podle kterého by svědci muže mohli poměrně dobře poznat, je řada tetování na rukou. Na pravé ruce na vnitřní straně předloktí měl vytetovaný nápis „Majka“, na pravé vnitřní straně na předloktí „Jaroušek“. Na levé ruce na vrchní straně předloktí měl pak šesticípou hvězdy nejspíš s vyobrazením ďábla na vnitřní straně pak nápis připomínající slovo „Bochnúšek“.

Podle výsledky pitvy mladý muž nezemřel cizím zaviněním. Policie se nyní obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění mrtvého muže. "Vzhledem k tomu, že se nám dosud nepodařilo získat informace, které by vedly ke zjištění totožnosti zemřelého, žádáme širokou veřejnost o spolupráci. Pokud můžete poskytnout jakékoli informace, které by mohly vést ke ztotožnění mrtvoly, obraťte se prosím neprodleně na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158," uzavírá mluvčí policie.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT