Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Předvánoční atmosféra dolehla i na FN Plzeň

20.12.2020 9:30

Každoroční rituál, který má svou kouzelnou atmosféru, je předvánoční setkání vrchních sester s ředitelem FN. Z pod roušek byla vidět únava, ale i naděje, že tento „pandemický“ rok bude brzy u konce.

 

 

IMG_1310

Ředitel FN Plzeň Václav Šimánek promluvil k vrchním sestrám, ale jeho slova patří všem zaměstnancům plzeňské fakultní nemocnice.

„Děkuji Vám za to, jak covidovou pandemii zvládáte. Nikdo na ni nebyl připravený, nebyl připravený celý svět. Nehledejme viníka kdo selhal, zda svět nebo příroda, držme spolu a bojujme. Covid ukázal charaktery a v naší nemocnici jsou obrovští srdcaři. Spojili jsme se a bojujeme společně a jsme pro pacienty místem jistoty. Za námi už nic není….Společnými silami léčíme, zvládáme, padáme, ale dáváme. Děkuji vám, že hledáte způsob, jak věci řešit, jak vyřešit problém a nehledáte, proč to nejde. Nejsou pandemické vlny. Je jen jedna a zvládáme ji skvěle, jako jeden tým a za to jsem nesmírně rád. A co bude zítra a pozítří? Covid, covid, covid, ale musíme věřit, že příští rok bude covidu méně a začneme normálně žít. Krásné Vánoce,“ vzkazuje ředitel FN Václav Šimánek.

 

Foto: FN Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT