Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Fenomén krabičková dieta: Hubnutí bez rizika

27.03.2012 14:20

"Důraz klademe především na kvalitu. Naši krabičkovou dietu připravují nutriční a výživoví specialisté. Jen tak lze hubnout zejména tuk a nikoli svalovou hmotu,“ říká Petra Honzíková, manažerka společnosti Fit strava.

Krabičkovou dietu firmy Fit-strava si oblíbil herec Martin Stránský.

Hubnutí je snad nejvyhledávanějším slovem na internetu. Právě v této době jej zadává do vyhledávačů svých počítačů obrovský počet lidí. Už naši předkové dobře věděli, že tělo je po zimě unavené a v období mezi masopustem a Velikonocemi potřebuje odlehčit, navíc se blíží sezóna plavek a všichni chceme vypadat co nejlépe.

Zdravá cesta jak zhubnout, rovná se volba vhodné diety. Podle odborníků tvoří změna jídelníčku 70 procent úspěchu, zbývajících 30 procent to je správný a dostatečný pohyb. Cestou k efektivnímu hubnutí je v poslední době velmi oblíbená krabičková dieta, která obsahuje nutričně i kaloricky vyvážené jídlo s optimálním množtvím bílkovin, sacharidů a tuků. Ty jsou rozloženy do pěti porcí během dne. Díky krabičkové dietě shazuje kila nebo se udržuje v kondici celá řada známých osobností, patří k nim i plzeňský herec Martin Stránský.

"Důraz klademe především na kvalitu. Naši krabičkovou dietu připravují nutriční a výživoví specialisté. Jen tak lze hubnout zejména tuk a nikoli svalovou hmotu,“ říká Petra Honzíková, manažerka společnosti Fit strava.

V čem je krabičková dieta jiná než ty ostatní?
Většina diet slibuje doslova zázračné výsledky během velice krátké doby, ale většinou se ukáže, že jen málokteré skutečně fungují, pokud vůbec. Naše FIT strava to je pět jídel na celý den, od snídaně až po večeři. Výhodou této krabičkové diety je správná skladba jídla, o kterou se starají skuteční profesionálové. Vhodná příprava zaručuje co nejmenší ztrátu živin a vitamínu, které jsou pro člověka nepostradatelné. Při domácím vaření je zachování všech požadovaných nutričních hodnot potravin velmi obtížné. Navíc jsou naši klienti během hubnutí pod odborným dohledem. Nutná je samozřejmě pevná vůle, bez té nelze nic dokázat a zároveň bez správné stravy také ne.

Za jak dlouho a kolik tedy mohou vaši klienti zhubnout?

Úbytek váhy se pohybuje individuálně od 4 do 6 kg za měsíc. Konečný výsledek samozřejmě závisí na tělesné konstrukci, pohybové aktivitě a na disciplínovanosti klienta.

Hubnutí je většinou záležitostí žen, počítáte při přípravě krabiček i s variantou pro muže, kteří chtějí být štíhlí?

Samozřejmě, pro každé pohlaví máme k dispozici dvě varianty krabičkových diet – Hubnutí a Zdravá linie. Muži mají oproti ženám velkou výhodu – hubnou mnohem snadněji. Co teprve s programem Páni Hubnutí. U mužů je nejdůležitější , aby se naučili jíst pětkrát denně. Jenže stejně jako zaměstnané ženy si těžko organizují den tak, aby s tím neměli problémy. Když už se ale muži do něčeho pustí, jsou většinou úspěšní a my jim k tomu rádi pomůžeme.

Co bych tedy měla udělat, pokud se rozhodnu začít držet krabičkovou dietu?

Stačí se jen pevně rozhodnout a objednat si přes telefon nebo www.fit-strava.cz program, který Vám nejvíce vyhovuje. K měsíčnímu programu navíc od nás získáte diagnostiku tělesného stavu a poradenství s výživovým poradcem zdarma, máte tedy přehled o svém stavu i o výsledcích.

Jak funguje rozvoz krabiček? Co když mi jídlo nebude chutnat?

Předání Fit-stravy si můžete naplánovat podle vašeho času. Rozvoz funguje ve večerních a ranních hodinách a to vždy mezi 17:30 a 21:30 a 7:00 a 9:30 hodin. Každý klient si stanoví, který čas je pro něj výhodnější. Pokud nastane kdykoli problém a nebudete doma v některý z časů, stačí si telefonicky čas změnit. Rozvoz a předání krabiček máte k měsíčnímu programu vždy zdarma. Pokud vám z jakéhokoli důvodu nebude jídlo chutnat, nebo nejíte některé potraviny, stačí nás kontaktovat na www.fit-strava.cz. Vše společně vyřešíme.

Je jedno, co budu během diety pít nebo musím dodržovat speciální pitný režim?

Během dodržování programu doporučujeme pít neperlivou, neslazenou vodu, popřípadě ovocné čaje. V množství minimálně 2 litry denně. Lze pít také kávu, ale jen jednu maximálně dvě za den. Pokud jste gurmáni a večer se bez sklenky vína neobejdete, pak je důležité ke každé sklence vypít alespoň jednou tolik neperlivé vody.

Společnost Fit strava působí kromě Plzně i v dalších městech. Kde všude nyní mohou zájemci odebírat vaší krabičkovou dietu?

Odběrná místa máme také ve Strakonicích, Berouně a nově i působíme také v Písku a okolí. Podrobné informace o pobočkách včetně kontaktů najdou zájemci na našich webových stránkách. V Plzni máme i své poradenské centrum Fit&Cool na Klatovské třídě 178 poblíž zastávky tramvaje č. 4 Dvořákova.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte