Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Opilý řidič boural a auto mu nakonec shořelo

23.11.2011 13:11

Posilněný alkoholem se 70letý muž ze Sušicka projížděl v úterý večer ve své Toyotě. U Víteně naboural do stromu a nepojízdné auto mu po chvíli začalo hořet.

70letý muž ze Sušicka se v úterý 22. listopadu večer vyboural u Víteně. Nepojízdné auto nechal stát a když se vrátil, bylo v plamenech.

V úterý 22. listopadu v půl osmé večer jel 70 letý muž ze Sušicka automobilem Toyota u Víteně. "Při projíždění levotočivé zatáčky vjel vpravo mimo vozovku a s vozidlem narazil do stromu, pokračoval ale v jízdě na Březí, přičemž ujel jen 300 metrů. Automobil byl totiž nepojízdný," informovala mluvčí klatovské policie Dana Ladmanová s tím, že řidič nechal vozidlo stát a šel do Čachrova, aby obstaral pomoc.

Když se vrátil zpět k autu, to už hořelo. Zavolal hasiče, kteří na místo dojeli společně s policisty. "Muž byl policisty vyzván k provedení dechové zkoušky a alkoholtester naměřil téměř po třech hodinách po nehodě 1,48 a opakovaně 1,37 promile alkoholu," sdělila Ladmanová a dodala, že se řidič podrobil lékařskému vyšetření i odběru krve. "Policisté muži zadrželi řidičský průkaz. Škoda činí 50 000 Kč. Muž je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky."

23.11.2011

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT