Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Obchvat Třemošné zažil další nehodu! Na místo musela záchranka

14.11.2016 11:59     14.11.2016 14:56

Na obchvat Třemošné u Plzně musely v pondělí opět vyjíždět složky IZS kvůli nehodě. Tentokrát bude na vině nejspíš nedání přednosti v jízdě. V péči lékařů skončili dva lidé.

P3300963

Obchvat Třemošné na sever od Plzně je v souvislosti s nehodami jedním z rizikových úseků regionu. Znovu se to potvrdilo v pondělí, kdy musely na křižovatku na Záluží vyjíždět všechny složky IZS.

K nehodě došlo přímo v křižovatce a podle všeho bude za nehodou nedání přednosti v jízdě. "Na obchvatu Třemošné došlo ke střetu vozidla tovární značky Fiat Ducato, které jelo směrem od Kaznějova na Plzeň, s autem, které jelo od Třemošné na Záluží. Řidič podle prvotních výsledků šetření nedal vozu Fiat přednost," popsala mluvčí policie Martina Korandová s tím, že dechové zkoušky u řidičky Fiatu i druhého řidiče byly negativní.

Na místo musela vyjet i záchranka. "Na místě jsme ošetřili 30letého muže a 25letou ženu. Oba jsme převáželi na chirurgickou a úrazovou ambulanci fakultní nemocnice," doplnil k zásahu mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Omezený byl provoz v průběhu odstraňování následků zejména na odbočce na Záluží.

FOTO: ilustrační

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte