QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Jste spokojeni s kulturou v Plzni? Magistrát se ptá občanů na kulturní vyžití

23.05.2022 15:10

Plzeňané mají možnost pomocí veřejného průzkumu vyjádřit svoji spokojenost s nabídkou kulturních akcí. O názory občanů se zajímá Odbor kultury Magistrátu města Plzně.

Festival na ulici

Pandemie covidu-19 způsobila poprask i v kulturním světě. Magistrát tak spustil veřejný průzkum. „Lidé si například koupí vstupenku, ale na představení či koncert nakonec nepřijdou. Rádi bychom proto i prostřednictvím tohoto průzkumu chtěli zjistit, co je příčinou a jaká je spokojenost Plzeňanů se stávající kulturní nabídkou,“ vysvětlila náměstkyně primátora pro oblast kultury, památkové péče a sociálních věcí Eliška Bartáková.

Sběr dat probíhá dvěma způsoby. V průběhu května a června bude možné v ulicích Plzně potkat tazatele a vyplnit dotazník osobně. Zúčastnit se průzkumu je možné i elektronicky, pomocí dotazníku zde. Otázky se týkají spokojenosti ohledně nabídky kulturních akcí nebo se ptá na to, co v Plzni chybí. Vyplnění online dotazníku zabere pár minut. Výsledky budou v září představeny na Kulturním fóru a poté zveřejněny na webových stránkách města Plzně.

foto ilustrační Milan Svoboda

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24