Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.05.2024 20:44

Vážná dopravní nehoda u obce Holovousy na severním Plzeňsku

Na místo letěl vrtulník! Zasahují všechny složky IZS

Boj o lístky na Ligu mistrů začal ve Štruncových sadech! Překupníci povolali bezdomovce

11.09.2013 8:47     11.09.2013 13:15

Boj o vstupenky na domácí duely Viktorky v Lize mistrů odstartoval ve Štruncových sadech v Plzni. První nadšenci na zahájení prodeje čekali v sadech už od pondělního rána. V pozoru jsou i překupníci!

IMG_6780
IMG_6766IMG_6767IMG_6768IMG_6769IMG_6770IMG_6771IMG_6772IMG_6773IMG_6774IMG_6775IMG_6776IMG_6777IMG_6778IMG_6779IMG_6780IMG_6781IMG_6782IMG_6783IMG_6784IMG_6785IMG_6786IMG_6787

Deky, karimatky, gril, stany i rukavice a termosky s čajem. Štruncovy sady se už od úterního večera začaly měnit ve stanové městečko fanoušků Viktorky, kteří si nechtějí nechat ujít vidět svěřence trenéra Vrby v akci přímo v Lize mistrů. Vyprodáno bylo už zhruba tři a půl hodiny po tom, co se otevřely pokladny.

Skupina fanoušků, která čítala zhruba stovku lidí, byla v noci pod dohledem policie i strážníků. K žádným větším konfliktům nedošlo, i když drobnosti se řešily. "Z naší strany je situace ve Štruncových sadech klidná. Policisté samozřejmě lokalitu monitorují a při jakémkoliv problému jsou připravení zasáhnout," potvrdila QAPu mluvčí policie Hana Štefflová. Situaci na místě stále sleduje také městská policie, ani ta ale nemusela řešit žádné komplikace. "Strážníci během noci zasahovat nemuseli," řekla mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Z Teplic i z Liberce. Fotbalovým fanouškům cestování ani zima nevadí. Nejspíš rekordmanem je Roman Kliský z Teplic, který ve Štruncových sadech čeká už do pondělního večera. "Tady mladej nás pobláznil, takže jsme přijeli už v pondělí večer. Plzeň je pěkná," usmíval se otec Romana, který se na druhou stranu přiznal, že v noci si zaběhl zdřímnout.

Dobrá nálada neopouštěla ani skupinku fanoušků, která obklopovala stolek s termoskami. "My jsme přijeli až včera večer v osm. Bylo to tu v klidu a zima nám nevadí. Máme čaj, takže pohoda," řekl QAPu jeden z nadšenců, který dorazil až z Liberce. 

Naverbovali překupníci bezdomovce? Ve frontách se objevily známé postavy z centra města. Už během úterý se objevily informace, že překupníci povolali do zbraně bězdomovce, kteří za ně mají vystát frontu. Jisté je, že ve frontách se objevily známé tváře, které lidé vídají velmi často v sadech pod muzeem nebo na náměstí Republiky. Že by měly několik tisíc zrovna na vstupenky na fotbal, je dost nepravděpodobné...

"Nějací bezdomovci tam byli, ale k žádným konfliktům nedošlo. Neřešili jsme ani žádné problémy spojené s překupníky, to bychom okamžitě předávali státní policii," řekla QAPu mluvčí strážníků Jana Pužmanová. Nicméně ráno přímo k pokladnám dorazila hlídka policie, která čekající kontrolovala.

"Já nevím, co se děje, tady ten říkal, že mi rozbije hubu, ale já tu prostě jim pařížskej salát," komentoval situaci zarostlý mladík, který se usadil hned vedle pokladny na zemi a poměrně často je právě on viděný v sadech u Muzea.

Vyprodáno bylo během pár hodin. „Zájemci o vstupenky vykoupili více než tisíc balíčků, které byly pro středeční prodej připraveny. Jsme rádi, že kapacita Doosan Areny byla vyčerpána v nejkratším možném termínu a zaplněné ochozy tak uvidí špičková utkání Ligy mistrů,“ říká tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár s tím, že prodej byl ukončení zhruba v půl jedné.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství