Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muž nechal doma dopis na rozloučenou, policie po něm pátrá

15.11.2016 15:02

Policie v Plzni pátrá po 48letém muži, který odešel z domova a zanechal dopis na rozloučenou. Policie i rodina mají obavy o jeho život. Pomoct mohou svědci!

Policie v Plzni je v pohotovosti. Pátrá po 48letém muži, u kterého hrozí, že by mohl spáchat sebevraždu. Pátrání je zatím bezvýsledné a policie se proto obrací na veřejnost s žádostí o pomoc.

Pohřešovaný Josef Polák má střední postavu, vysoký je okolo 180 centimetrů, má hnědé oči, oválný obličej zúžený směrem k bradě, lemovaný hnědočernými, nakrátko střiženými rovnými vlasy. Má čelní a temenní pleš a nosí takzvané strniště. Naposledy měl na sobě zimní bundu, šedé kalhoty, červenou košili a na hlavě červenou kšiltovku.

"Jmenovaný byl naposledy spatřen dne 9. listopadu tohoto roku, když kolem čtvrté hodiny odpoledne opustil místo svého přechodného pobytu v Plzni na ulici Toužimská. Vzhledem k tomu, že je u pohřešovaného důvodná obava, že by se mohl pokusit spáchat sebevraždu, neboť měl v poslední době psychické problémy a před odchodem z domova zanechal dopis na rozloučenou, žádáme všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158," říká mluvčí policie Hana Štefflová.

FOTO: PČR

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT