Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Notorickou útěkářku chytili policisté, z diagnostického ústavu ale opět utekla

15.07.2014 6:49

Tereza Štecová z Plzně je opětovně hledána policií. O víkendu ji sice zadrželi strážníci a patnáctiletá dívka byla předána do diagnostického ústavu. Odtud ale dívka opět utekla.
 

Patnáctiletá Plzeňačka Tereza Štecová je už mezi policisty známa jako útěkářka. Poprvé byla hledána v květnu letošního roku a před několika málo dny bylo opět na dívku vydáno pátrání. Teď je ale znovu na útěku. I když ji policisté o víkendu vypátrali a předali do diagnostického ústavu.

Utíkala i strážníkům....

Patnáctiletou dívku zadrželi strážníci městské policie v sobotu večer v Plzni ve Skvrňanech. Zatýkání nebylo nijak jednoduché. Dívka před policisty utíkala, vylezla na balkon jednoho z domů, kde bydlí její kamarádka a přes byt se pokusila uniknout. Pak se před strážníky schovávala ve křoví. Nakonec byla ale strážníky zadržena a předána kolegům od PČR. Ti ji předali zpět do Děstkého diagnostického ústavu v Plzni. Patnáctiletá Tereza Štecová ale z diagnostického ústavu za několik hodin znovu utekla.

Pokud byste na nezletilou dívku v Plzni narazili, kontaktujte policii, podejte zprávu buď na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT