Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Borský park bude patřit pejskařům! V porotě o Nej psa usedne Zdeněk Srstka!

27.05.2014 13:40

Borský park v Plzni už v tomto týdnu ovládnou zástupy pejskařů. Chystá se v pořadí už IV. Psí den. Chybět nebudou ukázky a soutěžit se bude i o Nej psa. Program odstartuje ve čtvrtek od 15 hodin!

Psiden-1

Borský park v Plzni bude po roce znovu patřit pejskařům a všem milovníkům psů nejrůznějších ras. Na čtvrtek 29. května se chystá v pořadí již IV. Psí den a účast se jako obvykle očekává velmi hojná. Hlavní hvězdou odpoledne bude nejpsíš milovník psů Zdeněk Srstka, který usedne i v porotě soutěže o Nej psa.

Program pro všechny psí milovníky odstartuje v Borském parku ve čtvrtek úderem 15. hodiny. během odpoledne budou připraveny ukázky Městské policie Plzeň, také psího útulku, ale dojde i na zkrášlování psích fešáků. Nebude totiž chybět ani prezentace speciálních salónů a dalších služeb pro psy.

"Stejně jako v minulých třech ročnících, i tentokrát akci podpoří herec, kaskadér a především známý pejskař Zdeněk Srstka. Společně s vedením centrálního obvodu, starostou Jiřím Strobachem a místostarostou Radislavem Neubauerem, se stane porotcem při výběru Nej psa. Do soutěže mohou majitelé čtyřnohých kamarádů přihlásit malá i velká plemena," říká mluvčí centrálního obvodu Lucie Hůrková.

"Během bohatého programu se předvedou například asistenční psi, připraveny budou psí překážky, prezentovat se bude také plzeňský útulek. K dispozici budou desítky stánků psích salónů, krmiv a potřeb. Samozřejmostí je pak veterinární ošetření zdarma,“ vyjmenoval starosta Jiří Strobach.

Loňský Psí den si můžete připomenout v reportáži zde.

PROGRAM

15:00 Zahájení

15:10 Pomocné tlapky

15:30 Zásah a přehlídka odchytového vozidla Městské policie Plzeň

15:50 Plzeňský pes - agility

16:00 Psí útulek Plzeň

16:10 Psí škola Pohoda

16:20 Plzeňský pes - psí triky

16:30 Zahájení soutěže NEJ PES (kategorie malá a velká plemena)

17:30 Vyhlášení vítězů

 

FOTO: ÚMO3

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte