Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Tachovští policisté vyhlásili pátrání po několika osobách

07.06.2024 17:29

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli sdělit informace vedoucí k řádnému prošetření obou dopravních nehod, aby se přihlásili na kteroukoliv policejní služebnu. Informace mohou sdělit také na bezplatnou linku 158.

3

K první dopravní nehodě došlo 27. května ve 14:05 hodin u jednoho z obchodních domů v obci Tachov. "Na parkovišti se zde střetla dvě vozidla továrních značek Toyota Land Cruiser a Kia Rio. Policisté pátrají zejména po totožnosti mladého muže a ženy, kteří měli uvedenou dopravní nehodu vidět a jejich svědectví je důležité pro její řádné objasnění," uvedla policejní mluvčí.

Druhá dopravní nehoda se stala v době od 4. června letošního roku od 22:00 hodin do 6. června do 15:00 hodin v Plané u Mariánských Lázní. "V Bohušově ulici před bytovým domem č.p. 777 poškodil podle dosud zjištěných informací neznámý řidič přední část zaparkovaného vozidla tovární značky Škoda Kamiq a z místa nehody odjel, aniž by splnil svou povinnost danou mu zákonem," doplnila informace k dalšímu pátrání policejní mluvčí.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT