Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Travesti show v Nepomuku

16.03.2011 8:55

Máte rádi travesti show? Tak si určitě nenechte ujít tu, kterou v pátek 18. března v hotelu U Zeleného stromu v Nepomuku předvedou členové plzeňské travesti skupiny!

V pátek 18. března si v Nepomuku příznivci nevázané zábavy užijí na Travesti show, která se koná v hotelu U Zeleného stromu. V podání členů plzeňského travesti souboru se můžete těšit na řadu celebrit a hostem večera bude Pity

"Moc rádi se vracíme tam, kde je skvělé publikum. Těšíme se na Vás s novým repertoárem a hostem Pitym, který byl finalistou reality show Vyvolení," zvou členové plzeňské travesti skupiny do Nepomuku s tím, že cena vstupenky je 150 korun a přímo v hotelu U Zeleného stromu je možnost ubytování za příznivou cenu.

Plzeňská travesti skupina se dala dohromady v roce 2008. "Naší travesti show tvoří dvě nebo tři členky. Od roku 2008 stále obnovujeme a rozšiřujeme náš repertoár. Slečna Brigite von Cherry je jednou z členek skupiny a má za sebou 3 celovečerní show, které sklidily velký úspěch. Další členkou je okouzlující teta Milada, která má za sebou kariéru v Praze, kde vystupovala také ve známém kabaretním podniku Tingl Tangl," prozradili o sobě plzeňští umělci, kteří imitují české i zahraniční zpěvačky všech hudebních žánrů. "Nabízíme jedinečnou travesti show, naše show obohacujeme scénkami, duety i vlastním moderováním!"

Více o plzeňské travesti skupině najdete natravestiplzen.webnode.cz.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství