Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Škoda sport park má prodlouženou in-line dráhu, došlo i na výměnu povrchu - FOTKY

27.09.2018 8:56

Škoda sport park v plzeňských Doudlevcích se opět pyšní novinkou. Po tom, co byl vloni otevřený takzvaný bowl, dočkala se prodloužení a revitalizace in-line dráha.

foto-qap-cz (10)
foto-qap-cz (10)foto-qap-cz (2)foto-qap-cz (5)foto-qap-cz (6)foto-qap-cz (7)foto-qap-cz (8)foto-qap-cz (9)foto-qap-cz (12)foto-qap-cz (14)foto-qap-cz (19)foto-qap-cz (20)foto-qap-cz (21)foto-qap-cz (22)

Sportovní areál v plzeňských Doudlevcích má obnovenou in-line dráhu. Obvod ji nechal protáhnout o víc jak dvě stě metrů. Zároveň dostala celá dráha kompletně nový povrch

"Investicí do modernizace in-line dráhy jsme vyšli vstříc přání občanů. In-line dráha byla za stávající lezeckou stěnou prodloužena o 230 metrů, část oválu v místě napojení byla zároveň zrušena. Rekonstrukce vyřešila i směrově opačný oblouk a dráha už není tak jednotvárná. Bruslaři se mohou těšit také z nového asfaltového povrchu v celém rozsahu in-line dráhy,“ říká starosta druhého plzeňského obvodu Lumír Aschenbrenner.

"In-line dráhu jsme byli nuceni uzavřít kvůli rekonstrukci od 20. srpna 2018. Celá plocha dráhy byla povrchově sjednocena, tzn. stávající část sfrézována a asfaltový povrch byl položen najednou v celé šířce i délce dráhy, aby nevznikly žádné spáry. Ode dneška mohou návštěvníci in-line dráhu využívat opět bez omezení. Celková délka in-line dráhy měří nyní 547 metrů, šíře zůstala stejná 6 metrů,“ doplnil místostarosta obvodu Jan Fluxa.

Rekonstrukci dráhy i skate-parku, která bude hotová do konce roku, financoval obvod. "Náklady na prodloužení in-line dráhy se vyšplhaly na 3,14 milionu korun a za přestavbu skateboardového hřiště uhradíme celkem 7,08 milionu korun,“ upřesnil místostarosta Roman Andrlík. Součástí skate parku bude také školička pro nejmenší a začátečníky.

V loňském roce nechal obvod v areálu vybudovat takzvaný bowl. Za celou dobu existence Škoda sport parku investoval obvod do areálu už kolem 40 milionů. 

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT