QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Letošní dovolená na kole? S výběrem a servisem kola poradí odborníci z MMR E-bike

28.05.2020 17:12     04.06.2020 10:00

Řada Čechů bude trávit letošní dovolenou v tuzemsku, a také na kole. Pokud si kolo vybíráte, poraďte se určitě s odborníky. Stejně tak se vyplatí odborný servis.

mmr ebike

Koronavirus v Česku může za spoustu změn. Jednou je i to, že Češi začali objevovat krásy české přírody. A stále častěji vyrážejí na kole. Není ale kolo jako kolo. Víte, které se hodí právě pro vás? Aby nebylo příliš malé nebo příliš velké, aby vám bylo pohodlné, abyste se nenadřeli, bylo vhodné do terénu apod?

S výběrem kola vám poradí odborníci. My doporučujeme MMR E-bike v Plzni Papírnické ulici, kde mají jeden z největších výběrů jízdních kol i elektrokol různých velikostí i barev.

„Nejvíce frčí kola horská, která se uplatní jak v terénu, tak na silnicích či cyklostezkách. Vyberete si u nás také kola pro děti, případně nabízíme tažné tyče na kolo nebo dětské sedačky pro ty úplně nejmenší. My samozřejmě s výběrem kola poradíme. Doporučujeme kolo nejen podle velikosti, ale podle toho, co zákazník očekává, jak zdatný je jezdec a podobně,“ uvádí Martin Uhlíř, majitel prodejny MMR E-bike.

Pokud kolo máte své, určitě si před hlavní sezonou nechte udělat servis od profesionálů. „Kolo vám zkontrolujeme, provedeme odborný servis a maximálně do tří dnů ho máte připravené na celou sezonu,“ dodává Martin Uhlíř.

V sortimentu MMR E-bike najdete i veškeré vybavení na kola, které na vaší cyklistické dovolené využijte – brašny různých velikostí, nosiče, pláštěnky, brýle, rukavice a další. Tak hurá do sedla!

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24