Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Indiány připravila o lepší výsledek s Hamburgem častá vyloučení

19.08.2012 21:53

V neděli 19.srpna sehráli plzeňští Indiáni druhé utkání v rámci německého mini turné. V Bremerhavenu podlehli Hamburgu Freezers 2:3.

hcplzen_logo_oficial

V neděli 19.srpna čekal plzeňské hokejisty druhý zápas v rámci European Trophy. V Bremerhavenu se utkali s týmem Hamburgu. Tým Indiánů byl oslaben o Martina Straku. Na soupisce se naopak poprvé objevil Ryan Hollweg.

Plzeňáci měli lepší start do utkání, ale z gólu se jako první radoval Hamburg. V přesilovce s prosadil Kanaďan Duvie Wescott. Vzápetí měli stejnou možnost Indiáni, ale nedokázali ji využít. Plzeň v první třetině v pěti na ledě moc nepobyla a Hamburg trestal, nejprve přidal druhý gól Schubert a v samém závěru upravil skóre na 3:0 pro domácí Murphy.

Druhou třetinu zahájili svěřenci Milana Razýma, tak jako skončili tu první, v oslabení. Krátce po skončení plzeňského oslabení šel do čtyř také Hamburg, ale ani Plzni se přesilovku využít nepodařilo. V 32. minutě odčinil své vyloučení Nicolas Johnson, to když snížil na 1:3 z pohledu modrobílých. Poté dostali hráči Plzně příležitost se v další přesilovce přiblížit na rozdíl jedné branky, ale překonat Dimitrije Kotschnewna v brance Hamburgu se jim nepodařilo.

V úvodu třetí třetiny dohrávali Indiáni s okřídleným šípem na prsou přesilovou hru a tu se jim díky Jiřímu Hanzlíkovi podařilo využít - 2:3. Stíhací jízda Indiánů za vyrovnáním byla často brzděna vyloučením. V úvodních 10 minutách 3. třetiny putovali na trestnou lavici Pitule, Jeřábek a Pletka. V 50. minutě navíc dostal za podražení !!! 5 + do konce Tomáš Vlasák. Dlouhé oslabení dokázali Indiáni odbránit. V plném počtu však odehráli pouze 2 minuty a 15 sekund a na trestnou putoval další hráč tentokrát Jakub Jeřábek. Indáni měli ve třetí třetině 7 vyloučených. To znamená, že 14 minut strávili na ledě pouze ve čtyřech hráčích. V celém zápase pak na trestnou lavici putoval 11 hráčů Plzně, což dělá více jak třetinu ve čtyřech.

Nyní čekají Indiány tři zápasy na domácím ledě - 24.srpna Kärpät, 26.srpna Luleå a 31.srpna Kometa Brno.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte