Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Zbavte se starých věcí tím nejlepším způsobem. Dejte je potřebným.

13.11.2012 15:18

Městský obvod Plzeň 3 ve spolupráci s Občanským sdružením Diakonie Broumov pořádá v pondělí 19. listopadu mimořádnou předvánoční sbírku použitého textilu, obuvi, hraček a ložního prádla.

Sbírka se uskuteční v pondělí 19. listopadu od 9.00 do 17.00 hodin ve velké zasedací místnosti v suterénu ÚMO Plzeň 3. Veškeré věci ze sbírky poputují k sociálně slabým rodinám, do azylových domů, do dětských domovů nebo i na základě speciálních požadavků do zahraniční. 

„Už dvakrát jsme se zapojili do sbírky oblečení pro účely natáčení filmu. Tohle je podobné, i když se nejedná o výkup, ale o sbírku. Věřím, že mnoho lidí má doma věci, které nepotřebuje, a tohle je ideální způsob, jak se jich zbavit tak, aby mohly dál sloužit potřebným,“ uvedl starosta Městského obvodu Plzeň 3 Jiří Strobach

Vhodné věci do sbírky: letní a zimní oblečení (dámské, dětské, pánské), lůžkoviny, prostěradla, ručníky, záclony, domácí potřeby (nádobí), přikrývky, deky, polštáře, koberce, obuv, hračky. Vše musí být samozřejmě nepoškozené!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte