Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda před Železnou Rudou. Vrtulník z místa transportuje zraněné děti

28.10.2023 14:37     28.10.2023 18:10

K vážné dopravní nehodě došlo v sobotu 28. října v odpoledních hodinách. Na Klatovsko letěl vrtulník.

vrtulník_ilustrační_QAP

Všechny záchranné složky aktuálně zasahují u dopravní nehody dvou osobních automobilů na silnici II/27 před Železnou Rudou. “Na místě zasahují čtyři výjezdové skupiny a Lzs-Líně, mají v péči čtyři zraněné osoby,” informovala o nehodě Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

“Aktuálně z místa transportujeme dvě děti cca 13 a 7 let. Obě jsou při vědomí, se středně těžkými zraněními míří cestou Lzs na akutní příjem FN Lochotín,” uvedla mluvčí. "Další dvě zraněné osoby, žena ročník 1977 a muž ročník 1974, jsme transportovali oba s lehčími zraněními do Klatovské nemocnice." 

AKTUALIZACE:

"Dnes ve 13:28 došlo k dopravní nehodě na silnici mezi obcemi Železná Ruda a Javorná. Řidič (1974) osobního vozidla Škoda Octavia při průjezdu pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy, dostal s vozidlem smyk a přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím osobním vozidlem Volkswagen Sharan řidičky (1977). Došlo ke zranění 4 osob ve vozidle Škoda Octavia," shrnula nehodu Dagmar Brožová, mluvčí policie.

Dechové zkoušky byly u obou účastníků dopravní nehody negativní. "Škoda na vozidle Škoda Octavia byla vyčíslena na 80 000 Kč a na vozidle Volkswagen na 120 000 Kč. Dopravní nehodu dále šetří klatovští dopravní policisté," dodala mluvčí.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT