Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

VÍME PRVNÍ! Rychlík srazil v Doudlevcích muže! Na místě byl mrtvý

19.06.2014 13:49     19.06.2014 15:02

Tragédie se ve čtvrtek odpoledne odehrála v Plzni Doudlevcích. Za zastávkou došlo ke srážce rychlíku s 21letým mužem, který na místě zemřel. Případ šetří kriminálka, místo vlaků byly nasazené autobusy.

_DSC0127

Tragická událost zastavila ve čtvrtek odpoledne vlaky na železniční trati z Plzně do Klatov a Železné Rudy. Zhruba dvě stě metrů za zastávkou v Doudlevcích došlo ke srážce rychlíku s mužem. Ten byl na místě mrtvý. České dráhy nasadily na trati náhradní autobusovou dopravu.

Ke srážce došlo na pomezí Doudlevec a Českého údolí krátce po 13. hodině. Na místě zasahovali záchranáři, hasiči i policisté, ale 21letému mladíkovi už bohužel pomoct nemohli. "Muž zemřel na místě," potvrdil QAPu mluvčí záchranky Václav Ondra s tím, že záchranáři měli hodně těžkou práci se jen dostat k místu, kde k tragédii došlo. "Ten terén byl opravdu složitý, bylo těžké se tam dostat jak pro nás, tak pro hasiče."

Případ si převzala kriminálka a tragédii vyšetřuje.

Místo vlaků byly nasazené autobusy. Z Klatov byl vypravený náhradní spoj do Železné Rudy.

Cestující z rychlíku, který muže srazil, byli postupně odvezeni autobusy. "Za ten konkrétní rychlík byl nasazený náhradní spoj z Klatov, aby tam cestující nemuseli čekat do konce vyšetřování. Náhradní autobusová doprava byla nasazená také v úseku Plzeň hlavní nádraží - Valcha a dál po trase, to znamená Dobřany a tak dále," doplnila mluvčí českých drah Radka Pistoriusová. Provoz byl obnovený v 15:00.

FOTO: ilustrační


 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte