Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Plzeň zaplaví krvelační zombie! Chystá se další ZombieWalk

05.09.2016 13:25

Plzeň po roce znovu ovládnou nemrtví. Další ročník ZombieWalku proběhne na konci týdne, srocení bude opět ve Štruncových sadech a chybět nebudou ani maskéři.

Zombie Walk Pilsen 2015_QAP_foto (5)

V Plzni proběhne letos v pořadí už šestý ročník oblíbené hrůzstrašné akce. Milovníci hororů a zejména filmů o zombie se mohou těšit opět na desítky vyvedených masek i děsivých rekvizit.

"Plzeň opět propadne nákaze a 10. září vypukne nevyhnutelný chaos a apokalypsa. Nemrtví se opět proženou centrem města a budou nelítostně požírat zbylé přeživší," lákají organizátoři.

Jako tradičně se budou masky srocovat u sokolovny ve Štruncových sadech. Kemp, kde budou přítomní i maskéři, se otevře úderem poledne. Samotný pochod městem se vším všudy vypukne v 16 hodin. Ani letos není nutná žádná oficiální registrace a vstup je zdarma. Jediné, co zájemci zaplatí, budou služby maskérů.

"Nenechte si tuto tradiční událost ujít, protože i letos se můžete těšit na přestřelku s vojáky a místní domobranou. Také na karanténní zónu s doktory, anebo drobné překvapení, které chystáme. Na místě bude stánek našeho bratrského projektu Mystery Art Production, kde bude několik profi maskérů líčit zombie masky a vy budete mít jedinečnou možnost se jich na cokoliv ohledně líčení zeptat! Na vyplnění dalšího volného času si můžete zahrát zombie hry nebo náš zombie kvíz," upozorňují pořadatelé.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT