QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Místo sexuálních hrátek přišel o peníze, mobil i spodní prádlo!

19.09.2019 14:19

Chuť na sexuální dobrodružství vyšla hodně draho mladého muže v Plzni. S dvojicí žen odešel na louku. Nakonec si ale "neužil", zůstal bez kalhot, spodního prádla i bez peněz...

ilustrační foto_QAP foto (33)

Poměrně dost pikantní krádež řeší plzeňští policisté. Mladý muž si při nočním odchodu z  jednoho z podniků nedaleko autobusového nádraží sjednal sexuální povyražení. Jenomže nakonec toho hořce litoval.

"Při odchodu z restaurace potkal 31letý muž dvě ženy, kdy jedna z nich mu nabídla sexuální služby. Mladý muž souhlasil a po domluvě s nimi odešel na travnatou plochu blízko pole. Tady se svlékl a oblečení pohodil do trávy. Jedné z žen ještě předal částku 500 korun. Ta i s penězi odešla z místa pryč," popisuje mluvčí policie Michaela Raindlová.

Žena se sice za chvíli vrátila, jenomže nebyla sama. Přivedla s sebou i dalšího muže. "Cizí muž posvítil baterkou poškozenému do obličeje, a potom mu sebral kraťasy i se spodním prádlem. Poškozený muž ovšem nepřišel jen o oblečení, ale také o peněženku s finanční hotovostí 5 tisíc korun, kterou měl uschovanou v kapse kalhot. Ve druhé kapse měl mobilní telefon, který mu zloději také odcizili," pokračuje policejní mluvčí.

Chuť na sexuální dobrodružství tak nakonec vyšla nešťastníka v souhrnu na deset tisíc. "Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádež a po pachatelích pátrají," uzavírá mluvčí policie.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24