Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Pilsner Fest omezí dopravu!

20.08.2012 9:40

I letos vypukne v Plzni na přelomu srpna a září oslava plzeňského piva Pilsner Fest. A vy musíte opět počítat s dopravními omezeními v centru města. Uzavře se totiž částečně ulice U Prazdroje.

Uzavírka_ilustrační foto

Dopravní omezení s sebou i letos přináší oslava plzeňského piva Pilsner Fest. I letos bude částečně uzavřena ulice U Prazdroje.

Ulice U Prazdroje je velmi frekventovaná, proto bude zcela uzavřena ta část před Prazdrojem, kde bude Pilsner Fest 2012 probíhat.  Kvůli pěšímu bulváru ale přijdou i další omezení. "Ulice U Prazdroje bude z bezpečnostních důvodů neprůjezdná v úseku od křižovatky U Prazdroje – Sirková po křižovatku U Prazdroje – Lobezská v obou směrech, a to pouze v době od 21 hodin v pátek 31. srpna do 5 hodin v neděli 2. září," sdělil mluvčí Plzeňského Prazdoje Jiří Mareček. "Dočasná uzavírka frekventované komunikace zvýší bezpečnost návštěvníků a umožní rozšířit program Pilsner Festu," doplnil.

Samozřejmě je pro řidiče připravena objízdná trasa. "Objízdná trasa vede okolními ulicemi a s ohledem na víkendový provoz snad budou dopravní omezení znamenat pro řidiče jen minimální zdržení," uvedl  Mareček.

Letošní program oslavy plzeňských piv začne v pátek 31. srpna v 17:30 hodin, kdy na pivovarské Spodní scéně vystoupí Rybičky 48. Chybět nebude ani hromadný přípitek v 19:30 v pátek. Festival zakončí o den později půlnoční ohňostroj.

Bohužel došlo ke změně v programu. Skupina 100 zvířat nevystoupí na letšním Pilsner Festu. Nahradí ji Pub Animals.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte