Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Fakulta aplikovaných věd ZČU oslavuje významné ocenění

04.12.2011 10:59

Fakulta aplikovaných věd ZČU má co oslavovat. Její absolvent Jaroslav Siegl získal ocenění v soutěži Cena Siemens – Werner von Siemens Excellence Award 2011.

univ_celek_II

Západočeská univerzita slaví úspěch. Jednu ze tří cen pro vítěze 14. ročníku soutěže o nejlepší diplomové, doktorské a výzkumné práce "Cena Siemens – Werner von Siemens Excellence Award 2011" si odnesl absolvent doktorského studijního programu Fakulty aplikovaných věd Západočeské univerzity v Plzni Jaroslav Siegl.

"Jde o velmi cenný úspěch, protože v této kategorii bylo celkově předloženo 35 velice kvalitních disertačních prací," konstatoval prorektor ZČU pro vědu a výzkum Miroslav Šimandl, který se předávání cen zúčastnil.

Vítězná práce Jaroslava Siegla v oboru Aplikovaná mechanika byla zpracována na téma "Modelling of bodies contact" pod vedením školitele Jaromíra Švíglera.

Samotná soutěž se týkala prací zpracovaných v technických nebo technicko-ekonomických oborech včetně IT. Cena je spojena s finanční odměnou a uděluje se po třech cenách v kategoriích diplomová práce a doktorská práce. Záštitu nad soutěží převzalo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy a Ministerstvo průmyslu a obchodu.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství