Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Parta se bavila hazardem s vysokozdvižným vozíkem! Skončilo to hromadným pádem!

01.01.2014 10:25

Pádem z několika metrů a následně několika těžkými poraněními skončila silvestrovská oslava ve Stodu na jižním Plzeňsku. Parta se zvedala na vysokozdvižném vozíku, opilé ženy a jeden muž se ale ve výšce neudrželi.

DSC_7317

Hazardování se životem a nejrůznější kaskadérské kousky v opilecké ráži stojí za řadou úrazů, ke kterým došlo během silvestrovské noci. Nejvážnější případ se nejspíš odehrál ve Stodu na jižním Plzeňsku okolo půl druhé 1.ledna 2014. Z místa odvezla záchranka jednoho muže ve vážném stavu a dvě ženy se středně těžkými poraněními.

Silvestrovské oslavy ve Stodu na jižním Plzeňsku se proměnily v obrovské neštěstí. V jedné z dílen v obci slavila konec roku parta mladých lidí. S opileckou kuráží je pak po půlnoci nenapadlo nic jiného, než k zábavě využít vysokozdvižný vozík.

"Policisté vyjížděli do Stodu k úrazu hned několika mladých lidí. Na místě bylo zjištěno, že parta slavila v dílně a k zábavě si vyhlédla zaparkovaný vysokozdvižný vozík. Tím se pak měli vozit do výšky odhadem několika metrů nad zem a z něho pak spadnout. Při tomto došlo ke zranění tří osob, které byly pod vlivem alkoholu," popisuje případ mluvčí policie Jana Tomková.

Na místě zasahovalo hned několik sanitek a poranění dvou žen a jednoho muže se ukázala jako velmi závažná. "Z místa pádu jsme odvezli muže s vážným poraněním do Fakultní nemocnice Plzeň, dvě ženy byly převezeny se středně těžkými poranění do nemocnice ve Stodu," doplnil mluvčí záchranky.

Podle informací QAPu, jedné ze zraněných dívek je teprve 17 let! Její kamarádka, která také skončila v nemocnici je o pět let starší a muži, který dopadl nejvážněji, je 26.

Velmi náročnou silvestrovskou službu měli záchranáři, policisté i hasiči po celém kraji. Podrobnosti čtěte v článku Úrazy, bezvědomí i nehody a záchytka narvaná k prasknutí! Takový byl Silvestr! .

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství